2023 Klasik Mobilya Modelleri ve Sektörü

Her geçen yıl mobilya dekorasyonu yaşam alanlarının insan ruhuna uyum sağlaması yolunda değişiklikler geçiriyor. Değişen zaman ve değişen anlayış doğrultusunda mobilya modelleri de farklılaşıyor.2016 klasik mobilya modelleri yalın, sade, modern ve fonksiyonel detaylar içeren minimalist ruh taşıyor.

Şehirde yaşayan ve doğaya özlem duyan bireyler için, doğal malzemelerin kullanıldığı ürün gruplar 2016 yılında oldukça popüler mobilyalar olarak karşımıza çıkıyor. Mobilyada masif ahşabı sıkça 2106 yılında çok kullanılan bir ahşap olacak. Yaşam alanlarında rüstik etkiyi arttıracak mobilya modelleri ön planda olacak.

ihtisam koltuk takimi
ihtisam koltuk takimi

Son Yılların Mobilya Trendi

Mobilya trendi yaşam alanlarını güzelleştirmek ve yaşayanların mutlu olması temasını içeriyor. Tabiatın renklerini, 2016 yılında mobilyalarda göreceğiz. Denizin mavisi, ağacın yeşili ve toprak tonları, büyük parçalarda kendini gösterirken; kırmızı, turkuaz, pembe, turuncu, sarı, mor ise daha çok küçük parçalarda öne çıkacak.

2016 klasik mobilya modelleri arasında küçük yaşam alanları için katlanabilir işlevsel mobilyalar ön plana çıkıyor. Aksesuarlarda renkler sıkça kullanılacak. Fakat zıtlıklara, şekillere, renklere yer verirken, uyumu yitirmeyin. Aydınlatmada, ahşap detayların, modern ve elegan çizgilerle birleştiği objeler ön plana çıkıyor.

yasemin klasik yemek odasi takimi
yasemin klasik yemek odasi takimi

Klasik Mobilya Modellerinde Seçenekler

Modern çizgilerin giderek yoğunlaştığı bir yıl. Mobilya model seçimlerinizde kendi tarzınızı ve rahatlığınızı tamamlayacak modern çizgileri yakalayabilirsiniz. Klasik mobilya modelleri arasından seçim yaparken öncelikle kendi yaşam tarzınızı ve rahatınızı sonra da bu yılın modasını göz önünde bulundurarak mükemmel dekorasyonlar yapabilirsiniz.

Mobilya tasarımları oldukça geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor. Yaşam alanlarında doğallığı tercih edebilir ya da daha şık ve gösterişli dekorasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Rüstik tarzda dekorasyonu ya da oymalı modellerle klasik bir dekorasyonu tercih edebilirsiniz.2016 yılı mobilya modellerinde farklı tasarımların ortaya çıktığı bir yıl olacak.

kral koltuk takimi
kral koltuk takimi