2015 Eskitme Klasik Yatak Odaları

Yatak odası takımları göz önünde olmasa da sizin için öyle değildir.Güne uyandığınız gece ise günü sonlandırdığınız özel alanınızdır. Bu yüzden kendi zevkinize, hayalinize ve tabii ki de bütçenize göre tasarlamanız önemlidir. Yatak odanızda daha nostaljik ürünleri tercih etmek mistik bir ortam yakalamak istiyorsanız eskitme yakak odası gruplarını tercih edebilirsiniz.

Her zaman değişen bir moda anlayışı vardır.Fakat son zamanlar da eskiye dönüş gerek kıyafet gerekse mobilya da olsun var olan bir istektir. Hem şık hem de aslında modasının geçmediğini görebiliyoruz. Bir çok markada bulabileceğiniz güzel ürünler arasındadır eskitmeli mobilyalar. Ayrıca kendi fikirlerinizle de firmalara yön verebilirsiniz.

Eskitme mobilya kullanmanın bir avantajı da kullanılan mobilyanın dayanıklı bir yapıya sahip olmasıdır.Yatak odamızın tarzını sürekli değiştirmemize yada yeni ürün almak zorunda kalmayacağınız eskitme mobilyalar zaman da yolculuğa çıkmanız içinde romantik bir hava katacaktır.

Dilerseniz tek kişilik dilerseniz çift kişilik seçenekleri ile tercih edebileceğiniz eskitme yatak odalarınızda gardırobunuz, şifonyer ve kullanacağınız diğer ürünlerde uyumlu olacaktır. Bu bütünlüğü uzun yıllar kullanabilir dilerseniz zaman içinde ufak değişiklikler yapabilirsiniz.

Sidelya Yatak Odası
Sidelya Yatak Odası
Quantum Yatak Odası
Quantum Yatak Odası

yatak-odası-tasarımları

Elena Yatak Odası
Elena Yatak Odası
Hayal Yatak Odası
Hayal Yatak Odası