2016 Köşe Takımları..

Söz konusu eve alınan mobilyalar olunca kendi zevkinden çok alınacak olan mobilyanın tasarlanacağı alanın genişliği önemli oluyor.Malesef ki beğenilen çoğu mobilya kullanım alanı yüzünden eleniyor.Şimdilerde bu sorunu biraz da azaltmak için köşe takımları tasarlanıyor.Kullanım alanlarında çok fazla yer kaplamaması sebebiyle tercih edilenler arasında köşe takımları var. Tabi her ne kadar köşe takımları alan olarak tasarruf etmemizi sağlasa da hayal ettiğimiz koltuk takımının birebir aynısını yansıtmıyor.

athena-kose-takimi
Athena Köşe Takımı

Genelde şık ve spor tarz da tasarlanan hazır mobilyaları bir yana bırakıp , Asortie Mobilya ‘da ki klasik tarzda tasarlanmış köşe takımlarını görmek size klasik köşe takımları hakkında fikir verecektir. Hem şık hem rahat olarak kullanabileceğiniz birbirinden farklı renk ve modelde köşe takımlarıyla evinize çok şık bir salon takımı oluşturabilirsiniz.

Asortie Mobilya ‘nın ürün çeşitleri sizin isteklerinizi karşılayabilecek herşeyi size sunuyor.İstediğiniz renk,desen ve sizin belirlediğiniz ölçülerden tasarlanan mobilyalar tamamen el işçiliğiyle yapılıyor.Bu şekilde evinizde ki kullanım alanlarını kendinizin belirlemesi ve kendi tasarımınızı kendiniz yapmanız mümkün oluyor.

malta-kose-takimi
Malta Köşe Takımı

Klasik tarzda tasarlanan köşe takımlarıyla evinizde ki diğer klasik mobilyaların uyum sağlaması evinizde ki şıklığı bir kat daha arttıracaktır. Evinizin bir bütün olarak gözükmesi modern ve zarafeti bir arada tutmanıza yardımcı olacaktır