2014 Yemek Odası Modelleri

Ev mobilyasında en çok dikkat çeken gruplardan bir tanesi de yemek odası takımlarıdır.Özellikle kullanılan mobilyaların kalitesi ve birbiriyle uyumu çok önemlidir. Mobilyanın kullanılan ağaca göre kalitesinden anlayanlar için koleksiyonumuz biçilmiş kaftandır. Her zaman tercih edebileceğiniz eskitme tarzda klasik yemek odalarını seçerken zorlanacaksınız.

Klasik tarzda olduğunu düşünüp genç kesime hitap etmeyeceğini düşünmeyin. Bu mobilyalar şıklığı ile göz kamaştırdığı kadar modelleri ile de sizleri şaşırtacaktır. Yemek odası takımlarında kullanılan modeller oldukça özgündür. Oymalarla tasarlanan vitrinler ve yemek masaları duruşuyla ayrı bir havaya sahiptir. Renk seçenekleri ile yemek odanızı nasıl yapacağınız konusunda biraz daha kafanız karışabilir. Çünkü hepsi birbirinden şık ve aynı modeli farklı rengindeki duruşuyla dahi tanımayacaksınız.

Yemek masalarına eşlik eden konsollarda saraylara layık şıklıktadır. İster yuvarlak ister dikdörtgen biçimli salon aynalarının işlemeleri kullanılan varaklarla daha da şık bir hale gelmiştir. Misafirlerinizi ağırlarken ne kadar özel olduklarını hissettirebileceğiniz bir bütünlük içerisindedir. Sandalyelerdeki konfor da yemek sofranızdaki muhabbetlerinizi daha uzun kılmanıza yardım olacaktır. Rahatlığı ve şıklığı bir yana modellerini de gördükçe klasik tarzın büyüsüne kapılacaksınız.

belinda-klasik-yemek-odasi-2

sidelya_yemek_odasi_takimi-2

klasik-yemek-odaları-ve-fiyatları

klasik-yemek-odası-takımları-fiyatları

avangarde-yemek-odasi-modelleri-1