2015 Klasik TV Üniteleri

Oturma odalarının, köşe takımlarının tamamlayıcı parçalarından bir tanesi de televizyon üniteleridir. Teknoloji çağındayken televizyon olmazsa olmazımızken salon takımlarımız içinse televizyonun tamamlayıcıları yaşam üniteleri ve sehpaları olsa gerek. Zarif yapısıyla televizyon ünitelerimiz ihtiyaçlarınızı karşılayacak şıklığıyla evinizi bütünleyecektir.

Televizyon ünitesi olarak ve tasarım ürünü olarak kullanılan sehpalar ayrıca nadide parçalarınızı sergilemek açısından da dekoratif bir üründür. Kristaller, en güzel anlarınızın fotoğrafları, su ve kadeh takımlarınız için ideal bir parçadır.

Televizyon ünitelerinin seçenekleri vardır. Sadece sehpa olarak da duvar ünitesi olarak da kullanabilirsiniz. Oyma motifler ve ince işçiliğiyle ünitelerinizi salon takımlarınızla bir bütün halinde kullanabilirsiniz. Altın varak işlemeler klasik televizyon ünitelerinde de kendini göstermektedir. Kalitesi ve gösterişiyle rahatlıkla tercih edebileceğiniz seçenekleri ile hoş bir yaşam alanı oluşturmanız da yardımcı olacaktır. Duvara monteli olan modeller de ışıklandırmalarla da hoş bir hava katabilirsiniz. Sehpa çeşidiyle de fonksiyonel olarak kullanabilirsiniz.

Klasik televizyon ünitesi sadece televizyon koymak amaçlı değil dekorasyon ve çok amaçlılığıyla sizlere sunulan hoş bir üründür. İsteğinize göre seçebileceğiniz ürünlerde kaliteden ödün vermediğimizi gözden kaçırmayın.

klasik-beyaz-lake-tv-ünitesi-modelleri

beyaz-lake-tv-sehpası

lanpas-tv-duvar-unitesi

tv-ünitesi-fiyatları

tv-üniteleri-fiyatları